Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Erdek MHP'den Başkan Sarı'ya iade-i ziyaret

Erdek MHP

MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak ve yönetim kurulu üyeleri Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’yı makamında ziyaret etti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın MHP’nin yeni parti binasına hayırlı olsun ziyaretinin ardından iade-i ziyaret gerçekleştiren Çolak ve ekibi, Başkan Sarı’ya bir de çiçek takdim etti.
Oldukça sıcak bir ortam gerçekleşen ziyarette, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’ya seçimlerde rakip olduğunu söyledi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’da, MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak’a yeni bir siyasetçi olduğunu hatırlatıp, “Allah düşmanımı bile bu koltuğa oturmasını nasip etmesin” diyerek ilginç bir çıkış yaptı.
Belediye Başkanı Sarı’nın bu sözleri herkesi güldürürken Sarı konuşmasını şöyle sürdürdü: “İşin esprisini bir yana bırakalım arkadaşlar. Ancak siyaset gerçekten akıl karı bir iş değil. Bakın beni örnek alabilirsiniz. 1994’te belediye meclis üyesi olmadan önce Kurbağalı mevkiinde meyve bahçeleri zeytinlikler, arsalar, mal, mülk ve param vardı. 1994’te siyasete girdim ve bugün kredi ile aldığım bir tek arabam var ve onu da belediyede makam aracı olarak kullanıyorum. Bugün ben siyaset ve belediye başkanlığı için harcadığım zamanı kendi işim için harcasaydım aldığım benim aldığım başkanlık maaşının kat ve katını kazanırdım. Mesela ben hiçbir zaman kendi işime sabah 8:00’de kalkıp gitmedim. Ancak her gün sabah 08.00’de belediyeye geliyorum. Ailemden çaldığım zamanı ve maddiyatı siyaset için harcadım.”

Başkan Sarı’nın bu konuşmasından sonra söz alan MHP Erdek İlçe Başkanı Murat Çolak, Erdek Belediye Başkan adaylığı düşüncesini bir kez daha düşüneceğini söyledi.
İlçe sorunlarının da görüşüldüğü MHP Erdek İlçe Teşkilatının belediye ziyaretinde, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal ile Erdek Belediye Meclisinin CHP’li üyesi İbrahim Beyoğlu hazır bulundu.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli